Werkwijze

Je eigen afslankprogramma

 1. Figuuranalyse: Je persoonlijke coach meet je 9 plaatsen op. Aan de hand van deze metingen, je leeftijd, lichaamsbouw, conditie, metabolisme en je wensen wordt een haalbare doelstelling bepaald.
   
 2. Voedingsadvies: Onze voedingsdeskundige geeft je gezond, veilig en verstandig voedingsadvies aan de hand van jouw levensritme. Geen hongerdieet met een jojo-effect als gevolg, maar een blijvend resultaat door een gezonde eetgewoonte!
   
 3. Bewegingstherapie in verwarmde afslankcabines: Naast je voeding is veilig bewegen heel belangrijk. Wij stellen een doelgericht en medisch verantwoord programma voor je op. Je oefent liggend in een verwarmde cabine tot 40°. Je werkt afwisselend aan de verschillende zones in je lichaam ( buik, billen, heupen en benen). Zo voorkom je spierpijn en bevorder je de doorbloeding in huid- en spierweefsels. Na 4 beurten heb je gegarandeerd resultaat!
   
 4. Bewegingstherapie met infrarood VacuStep en Vacubike: Dit apparaat helpt u uw cellulitis en ‘probleemzones’ succesvol aan te pakken. De Vacu Step zorgt voor een spectaculaire verhoging van de doorbloeding en lymfecirculatie. De stofwisseling in de probleemzones wordt verhoogd.
   
 5. Ozontherapie: Wanneer je een aantal centimeters kwijt bent, zal je merken dat de huid niet meer zo strak zit. In de ozon-zuurstof-cabine krijgt je huid een opkikker. Je poriën openen, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en de afvalstoffen worden verwerkt. Resultaat is een gladde, strakke en mooie huid.

Waar is Ozontherapie goed voor?